Få gode kort på hånden

Med et erhvervs-betalingskort fra Sparekassen Vendsyssel har du og dine medarbejdere altid gode kort på hånden. Uanset om I blot ønsker et betalingskort, eller om I ønsker et kort der også giver ekstra sikkerhed på forretningsrejsen - så har vi et kort der passer til jeres behov.  
   
Vælg et betalingskort herunder for at læse mere eller kontakt din erhvervsrådgiver for at høre mere om mulighederne.

Visa/Dankort

Visa/Dankort

Med et Dankort og det internationale Visa/Dankort kan du betale gebyrfrit i danske forretninger. Et Visa/Dankort kan desuden benyttes i det meste af verden.
 

MasterCard Standard

MasterCard Business Standard

Et MasterCard Standard er et internationalt betalingskort - som kan benyttes i det meste af verden. Med forlænget produktforsikring og mulighed for kredit, er MasterCard Standard et godt alternativ til Visa/Dankort.
 

MasterCard Guld

MasterCard Business Guld

Med flere gode rejseforsikringer der dækker hele hustanden på rejsen, en forlænget produktforsikring samt mulighed for en 42-dages rentefri kredit, er MasterCard Guld det perfekte kort for de fleste.
 

MasterCard Platin

MasterCard Business Platin

Med et MasterCard Platin får du et internationalt betalingskort i særklasse! Kortet er perfekt for personer, der rejser ofte - med bl.a. rejseforsikringer med ekstra god dækning og mulighed for kredit på op til kr. 250.000,-