MasterCard Guld

Med flere gode rejseforsikringer der dækker medarbejderen på forretningsrejsen samt mulighed for en 42-dages rentefri kredit, er MasterCard Guld er et godt erhvervskort for de fleste.
 
Fordele med et MasterCard Guld:
  • 15 gode forsikringer, som bl.a. dækker dig på rejsen
  • Dækker erstatningsperson (op til 50.000 kr.)
  • Mulighed for en rentefri kredit på 50.000 kr.*
  • Gode tilbud på oplevelser
Pris:
Uden kredit (debit): 750 kr. pr. år.
Med kredit (kredit): 750 kr. pr. år.*
 
*Forudsat godkendt kreditvurdering.

MasterCard - med og uden kredit

Østjydsk Banks MasterCard er meget mere end et betalingsmiddel. Kortet er et oplagt valg for virksomheder med medarbejder, som fra tid til anden rejser udenlands, da det giver tryghed før, under og efter rejsen. Vores MasterCards har indbygget op til 18 forsikringer som bl.a. sikrer dine ansatte på forretningsrejsen, Kortene har alle en meget billig pris, og desuden er MasterCard et perfekt supplement til Visa/Dankort som betalingsmiddel.
Korttype: Kredit:
MasterCard Business Standard 30.000 kr.
MasterCard Business Guld 50.000 kr.
MasterCard Business Platin 100.000 / 250.000 kr.

MasterCard med indbyggede forsikringer

Et MasterCard Business er mere end blot et betalingskort - vores MasterCards har inkluderet en række attraktive forsikringer, som sikrer dine medarbejdere i udlandet.

Den 1. januar 2008 ophørte det gule sygesikringskort med at dække i en række lande uden for EU, og hjemtransport dækkes nu slet ikke – heller ikke inden for EU. Det har gjort Østjydsk Banks MasterCard Business til et uundværligt kort, for dine medarbejdere at have med på forretningsrejsen.

Vores MasterCards har indbygget en række rejseforsikringer med alt lige fra hjemtransport til afbestillingsforsikring og erstatningsperson. Kontakt Østjydsk Bank og lad os hjælpe dig til at få en tryg forretningsrejse. 
 
Forsikringsbetingelser MasterCard Erhverv

Bestil et MasterCard Business Guld

Udfyld felterne herunder, så vil vi tage kontakt til dig med henblik på at bestille et MasterCard Business Guld.

Vælg korttype

Send

Felter er obligatoriske og skal udfyldes.