MasterCard Platin

Et MasterCard Guld er et platin betalingskort for de fleste.
 
Fordele med et MasterCard Guld:
  • 18 gode forsikringer, som bl.a. dækker hele hustanden på rejsen
  • Mulighed for kredit på 100.000 kr. eller 250.000 kr.*
  • Forlænget produktforsikring
  • Gode tilbud på oplevelser
  • Mulighed for at tilkøbe et PriorityPass
Pris:
Uden kredit (debit): 1.395 kr. pr. år.
Med kredit (kredit): 1395 kr. pr. år.*
 
*Forudsat godkendt kreditvurdering.

MasterCard - med og uden kredit

Østjydsk Banks MasterCard er meget mere end et betalingsmiddel. Kortet er et oplagt valg for virksomheder med medarbejder, som fra tid til anden rejser udenlands, da det giver tryghed før, under og efter rejsen. Vores MasterCards har indbygget op til 18 forsikringer som bl.a. sikrer dine ansatte på forretningsrejsen, Kortene har alle en meget billig pris, og desuden er MasterCard et perfekt supplement til Visa/Dankort som betalingsmiddel.
Korttype: Kredit:
MasterCard Business Standard 30.000 kr.
MasterCard Business Guld 50.000 kr.
MasterCard Business Platin 100.000 / 250.000 kr.

MasterCard med indbyggede forsikringer

Et MasterCard Business er mere end blot et betalingskort - vores MasterCards har inkluderet en række attraktive forsikringer, som sikrer dine medarbejdere i udlandet.

Den 1. januar 2008 ophørte det gule sygesikringskort med at dække i en række lande uden for EU, og hjemtransport dækkes nu slet ikke – heller ikke inden for EU. Det har gjort Østjydsk Banks MasterCard Business til et uundværligt kort, for dine medarbejdere at have med på forretningsrejsen.

Vores MasterCards har indbygget en række rejseforsikringer med alt lige fra hjemtransport til afbestillingsforsikring og erstatningsperson. Kontakt Østjydsk Bank og lad os hjælpe dig til at få en tryg forretningsrejse. 
 
Forsikringsbetingelser MasterCard Erhverv

Bliv "VIP" med Priority Pass

Med et MasterCard Platinum fra Østjydsk Bank får du også et gratis Priority Pass, som giver dig adgang til lufthavnslounges.

Når du bestiller et MasterCard Platinum i Østjydsk Bank, modtager du et gratis Priority Pass. Har du et Platinum-kort får du desuden et Priority Pass, som giver dig adgang til mere end 1.000 lufthavnslounges i hele verden. Med et Priority Pass skal du kun betale 30 USD pr. person for at få adgang til et afsikret område, hvor du kan slappe af i behagelige omgivelser, læse aviser og nyde en forfriskning. 

Med et Priority Pass får du adgang til loungens faciliteter med:
  • Forfriskning.
  • Aviser.
  • TV.
  • Ro til at arbejde eller slappe af.
Kortet har samme udløbsdato som dit MasterCard Platinum. Der er ingen årlig kortgebyr. Hver gang du benytter dit Priority Pass i en lufthavnslounge koster det 30 USD pr. person.

Bestil et MasterCard Platinum

Udfyld felterne herunder, så vil vi tage kontakt til dig med henblik på at bestille et MasterCard Platinum.

Vælg korttype

Send

Felter er obligatoriske og skal udfyldes.