Er du studieklar?

Skal du starte på drømmestudiet efter ferien, så er der mange ting som du bør overveje.

Få styr på studiebudgettet

Når du er under uddannelse kan det være svært at leve af din SU. Derfor kan det være nødvendigt at overveje, om du f.eks. vil optage et studielån eller om du supplerer din SU med en indtægt fra et studiejob?  
 
På en studieøkonomi kan ressourcerne være knappe – derfor er det vigtigt at have styr på budgettet, så du altid ved hvor mange penge du har til rådighed. Vi vil gerne hjælpe dig med at få styr på studiebudgettet.
 
Er du mellem 18-28 år kan du få en Råderum konto, som giver dig lidt mere fleksibilitet i studieøkonomien. Med en Råderum konto får du mulighed for at opnå en ungdomskredit* på 10.000 kr. Ungdomskreditten har en attraktiv rente på 4,95% p.a. og er helt uden oprettelsesgebyr.
 

Forsikringer

Er du forsikret, hvis du får stjålet din studie pc eller hvis du får brug for lægebehandling på studieturen?
Når du starter på et nyt studie, er det vigtigt at vide hvordan du er forsikret, hvis uheldet er ude.
 
I samarbejde med PrivatSikring tilbyder vi i Østjydsk Bank bl.a. en studieforsikring. Studieforsikringen er sammensat, så den passer perfekt til studerende ift. pris og dækning – dermed kan du uden bekymringer, koncentrere dig om studierne.
 
Kombiner evt. en studieforsikring med et MasterCard Silver, som giver dig en forlænget produktforsikring – så er du forsikret, f.eks. hvis din nye studie pc pludselig går i sort…
 
Kig forbi banken og lade os tage en snak om dine behov i studietiden.
 
Flere gode råd til dig, der studerer

*Jvf. bankens almindelige forretningsvilkår og forudsat godkendt kreditvurdering.