Konfirmander og nonfirmander får V.I.P. fordele

I Østjydsk Bank tror vi på, at det er vigtigt at få en god start på voksenlivet. Her får konfirmander og nonfirmander ”V.I.P. status” og traditionen tro tilbyder vi derfor ekstra fordele i banken.

Vi tilbyder naturligvis en attraktiv rente på 4%, så det kan betale sig at passe godt på konfirmationspengene.

Samtidig giver vi også en række ekstra fordele – bl.a. invitation til en særlig V.I.P. fremvisning af ’Pirates Of The Carribbean 5’* samt gavekort til Google Play Butik eller App Store**.
 
Jackpot til lommepengene
Ofte modtager konfirmander og nonfirmander store pengebeløb i gave. Derfor kan det være en god idé at kombinere konfirmand-opsparingskontoen med en almindelig Jackpot ungdomskonto – som kan bruges til ”lommepengene”.
 
Vi tilbyder derfor alle konfirmander et gratis MasterCard Young til deres Jackpot konto***. Et godt og sikkert betalingskort, som kan benyttes i de fleste danske og udenlandske pengeautomater og butikker. Kortet har indbygget saldokontrol, så man ikke risikerer at hæve flere penge end der står på kontoen.
 
Læs mere om vores konfirmand konto 
 
Betingelser:
Rente: 4 % p.a. af indskud op til 30.000 kr. - herefter alm. Jackpot rente.
Rentetilskrivning: Årligt den 20/12.
Det er først muligt at foretage betalinger/overførsler fra kontoen efter 30/6-2017.
Sidste frist for oprettelse: 31/5-2017.
Udløb: 31/12-2017, herefter normale Jackpot vilkår.
 
* Der fremsendes særskilt invitation til biografturen - af praktiske årsager foregår tilmelding efter først-til-mølle princippet.
** Gælder udelukkende ved indskud på min. 2.000 kr.
*** Kortet skal bestilles inden 31.12.2017 og er gebyrfrit i 1. år fra oprettelsesdatoen - hvorefter der betales alm. kortgebyr.