Bliv klar til sommerferien

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt og traditionen tro, sætter mange kursen imod fjerne himmelstrøg. Herunder kan du læse, hvordan vi i Østjydsk Bank kan hjælpe dig med at blive ferieklar.
  

Tryghed på rejsen

Med MasterCard Guld eller Platinum fra Østjydsk Bank, kan du trygt sætte kursen imod sydens sol. Inkluderet i kortet får du en attraktiv rejseforsikring, som dækker hele husstanden når de rejser med kortholder.
Har du et Platinum-kort får du desuden et Priority Pass, som giver dig adgang til mere end 1.000 lufthavnslounges i hele verden. Med et Priority Pass skal du blot betale 30 USD pr. person, der giver adgang til et afsikret område, hvor du kan slappe af i behagelige omgivelser, læse aviser og nyde en forfriskning.
  
Attraktive ferietilbud med MasterCard
Et MasterCard giver dig desuden adgang til en række attraktive tilbud og rabatter – bl.a. rabat på billeje, rabatter til de største danske attraktioner, 10% rabat ved DTF Travel samt gode tilbud på miniferier i flere europæiske storbyer.
   
Læs mere om vores MasterCard fordele
  

Valuta til ferien

Hvis turen går til et af Euro-landene, kan du i alle vores pengeautomater hæve Euro til ferien.
  
Hvis du har behov for anden valuta, eller hvis har du behov for at bestille større pengebeløb, kan du bestille via NetBank til afhentning i en af bankens afdelinger.