Bliv klar til efterårsferien

Efterårsferien nærmer sig og traditionen tro, sætter mange danskere kursen mod udlandet. Herunder kan du læse, hvordan vi i Østjydsk Bank kan hjælpe dig med at blive helt klar til ferien.
 

Tryghed på rejsen

Med MasterCard Guld eller Platinum fra Østjydsk Bank, kan du trygt sætte kursen imod sydens sol. Inkluderet i kortet får du en attraktiv rejseforsikring, som dækker hele husstanden når de rejser med kortholder.
 
Har du et Platinum-kort får du desuden et Priority Pass, som giver dig adgang til mere end 1.000 lufthavnslounges i hele verden. Med et Priority Pass skal du blot betale 30 USD pr. person, der giver adgang til et afsikret område, hvor du kan slappe af i behagelige omgivelser, læse aviser og nyde en forfriskning.
 

Attraktive ferietilbud med MasterCard

Et MasterCard giver dig desuden adgang til en række attraktive tilbud og rabatter – bl.a. rabat på billeje, rabatter til de største danske attraktioner, 10% rabat ved DTF Travel samt gode tilbud på miniferier i flere europæiske storbyer.
 
Læs mere om vores MasterCard fordele

NB! Vi gør opmærksom på, at det ved flere biludlejningsselskaber, er nødvendigt at have et MasterCard Guld eller Platinum med kredit.
 

Valuta til ferien

Hvis turen går til et af Euro-landene, kan du i alle vores pengeautomater hæve Euro til ferien.
 
Hvis du har behov for anden valuta, eller hvis har du behov for at bestille større pengebeløb, kan du bestille via NetBank Privat til afhentning i en af bankens afdelinger.
 
Læs mere om udenlandsk valuta