Nu får du KundeKroner fra TotalKredit

KundeKroner er en rabat, som du får, når du har et privat realkreditlån i Totalkredit. Rabatten bliver automatisk trukket fra din bidragsbetaling hvert kvartal.

Totalkredit er som noget helt særligt primært ejet af en forening af kunder, ”Forenet Kredit”. Det er en fordel for dig som kunde, fordi foreningen ønsker, at det overskud, de får fra bl.a. Totalkredit, skal komme kunderne til gode. Derfor har foreningen mulighed for at give et årligt tilskud til Totalkredit, som Totalkredit kan give videre til dig og alle de andre kunder i form af KundeKroner.
 
Totalkredit er det eneste realkreditselskab, som giver penge tilbage til kunderne. Det er målet, at der også fremover vil komme flere KundeKroner til dig hvert år.
  

Hvor mange kunde kroner får du?

Både i 2016 og i første halvdel af 2017 er det gået godt for Totalkredit. Derfor har Totalkredit allerede nu lagt sig fast på, hvor mange KundeKroner du får frem til juni 2019. Hvor mange KundeKroner du får efterfølgende afhænger af, hvor meget tilskud Totalkredit modtager fra ”Forenet Kredit”. Tilskuddet fastsættes bl.a. af, hvor godt det går i Totalkredit.
 
Størrelsen på din ”rabat” afhænger af restgælden på dit realkreditlån. Du får 0,1% årligt af din restgæld i rabat frem til juni 2019. Har du f.eks. et lån på 1 million kr., får du 250 kr. pr. kvartal i rabat. Netop fordi KundeKroner gives som en rabat i bidragsbetalingen, bliver de ikke beskattet som personlig indkomst. Dit skattefradrag for rente- og bidragsbetaling reduceres med rabatten.
   
I samarbejde med