Få boligdrømmene til at bære frugt

Boligfinansiering?

Når dine boligdrømme begynder at spire kan det være en god idé at benytte den lokale sparekasse.

Boligen er omdrejningspunktet i mange menneskers liv. At vælge bolig er derfor en meget stor og vigtig beslutning – måske én af de største i livet. Tag derfor Sparekassen Vendsyssels boligeksperter med på råd, uanset om du står overfor boligkøb eller salg, nybyggeri, ombygning, tilbygning osv.
 
I Sparekassen Vendsyssel er vores rødder solidt plantet i lokalområdet og de lokale værdier. Vi trimmer din økonomi, sådan at du kan høste frugterne af personlig og nærværende rådgivning.
 
Mød os i din lokale afdeling og hør mere om dine muligheder for finansiering af boligkøb, nybyggeri og til-/ombygning.
  

Huskeliste til møde om bolig

Du skal ikke forberede dig en hel masse til mødet, men vi vil rigtig gerne høre om dine boligplaner. Hvis vi skal lave nogle beregninger til dig, skal vi bruge tal fra årsopgørelse, lønsedler og budget.

Husk:

 • Årsopgørelse fra SKAT.dk
 • Lønsedler fra e-boks.dk
 • Evt. Budget fra NetBank
Har du ikke papirerne ved hånden, kan du tage dit NemID med, så finder vi tallene frem på mødet.

Realkreditlån fra Totalkredit

Sammen med Totalkredit tilbyder vi i Sparekassen Vendsyssel en række fleksible løsninger, når du handler bolig:
 • Fastforrentet lån
  Med et fastforrentet obligationslån ved du, hvad du har, fordi renten ligger fast i hele lånets løbetid, uanset om der sker ændringer på lånemarkedet. Lånets løbetid kan være op til 30 år, og kan være med og uden afdrag i op til 10 år.
   
  Når du har et fastforrentet obligationslån ændrer din ydelse sig ikke ved rentestigninger, men det gør kursen på lånets bagvedliggende obligationer til gengæld. Det betyder, at din indfrielseskurs på lånet bliver mindre og din friværdi forholdsvis større end ved et variabelt forrentet lån.
  Med et fastforrentet lån får du:
  • En fast rente i hele lånets løbetid
  • Mulighed for at vælge op til 10 års indledende afdragsfrihed
  • Den bedste beskyttelse af friværdien i din bolig, hvis renten stiger
 • Tilpasningslån - lån med variabel rente
  Et realkreditlån med variabel rente, også kaldet Tilpasningslån, er et lån, som har lav rente og ydelse. Men risikoen ved variabel rente er, at når renten stiger, så stiger ydelsen også.
   
  Lånets løbetid kan være op til 30 år, og kan være med og uden afdrag i op til 10 år. Et lån med variabel rente skal rentetilpasses en gang imellem. Du kan selv vælge, hvor lang tid, der skal være imellem. Det kan f.eks. være hvert 5. år.
   
  Med et variabelt forrentet lån får du:
  • Mulighed for at låse renten i f.eks. 5 år
  • Mulighed for en periode uden afdrag i op til 10 år
  • Mulighed for at afdrage mere på dit lån end ved et fastforrentet lån
 • F-kort - realkreditlån med variabel rente
  Renten bliver fastsat med udgangspunkt i den danske referencerente CITA og et rentetillæg. Renten er fast i 6 måneder ad gangen, og bliver reguleret 1. januar og 1. juli. Rentetillægget bliver fastsat ved åbning af obligationen, og er fast i obligationens løbetid – typisk 3 år ad gangen.
  F-kort er normalt det lån, som har den laveste rente og dermed laveste ydelse. Men risikoen ved variabel rente er, at når renten stiger, så stiger ydelsen også.
   
  Lånets løbetid kan være op til 30 år, og med mulighed for 10 års afdragsfrihed. Løbetiden på obligationerne bag lånet er kortere end løbetiden på selve lånet. Lånet skal derfor refinansieres undervejs i forløbet – typisk hvert 3 år.
   
  Med F-kort får du:
  • Typisk den laveste rente og dermed ydelse
  • Mulighed for en periode uden afdrag i op til 10 år
  • Et lån med et højere afdrag end ved et fastforrentet lån

Gå på boligsafari med din smartphone...

Med Totalkredits nye bolig-app kan du som noget helt unikt hente salgsprisen på en bolig, der hvor du står. Prisen bliver beregnet ved at hente priserne fra de seneste fem solgte boliger, der ligger i nærheden af, hvor du står netop nu. Du får et overblik med det samme og et godt udgangspunkt til at forhandle pris på en eventuelt kommende bolig. 

Download app'en
til din smartphone