Forsikring mod livets risici

I løbet af livet vil en del af os eller vores nærmeste familie blive ramt af sygdom og dødsfald. Vores fornemste opgave er at rådgive dig, så du og din familie er rustet bedst muligt, når livets risici rammer.
 
I samarbejde med LetPension tilbyder vi i Sparekassen Vendsyssel forsikringsproduktet Letsikring, som er en række forsikringer, som er et godt supplement til din pensionsopsparing. Fælles for forsikringerne er at de passer til det sted i livet, hvor du er lige nu.
 
Det vi kan gøre for dig er, at...
 • sikre dig økonomisk, hvis du bliver syg og mister din indtægt
 • sikre dig et økonomisk råderum, hvis du bliver alvorligt syg
 • sikre, at din pensionsopsparing kommer dig og dine nærmeste til gode
 • sikre dit barn økonomisk, hvis du dør inden barnet fylder 21 år
 • sikre dine efterladte økonomisk, hvis du dør, inden du fylder 67 år

Letsikring produkter:

 • Letsikring ved sygdom

  Letsikring ved sygdom

  Med en Letsikring ved sygdom kan du sikre dig selv, hvis du bliver syg eller kommer ud for en ulykke, og dermed mister din indtægt.
   
  En Letsikring ved sygdom sikrer dig penge, hvis du mister halvdelen af din arbejdsevne og indtægt i mere end tre måneder. Udbetalingen er uafhængig af myndighedernes vurdering af din sygdom.
   
  Vil du vide mere om, hvordan vi kan sikre dig økonomisk, hvis du mister din indtægt, kan du kontakte din rådgiver i dit lokale pengeinstitut.
   

  Pris:

   
 • Letsikring ved kritisk sygdom

  Letsikring ved kritisk sygdom

  Med en Letsikring ved kritisk sygdom kan du sikre dig et økonomisk råderum, hvis du bliver alvorligt syg.
   
  En Letsikring ved kritisk sygdom sikrer dig et skattefrit beløb, hvis du bliver ramt af en alvorlig sygdom som for eksempel kræft, en hjerneblødning eller Parkinsons og stadig er i live en måned efter, at du har fået konstateret sygdommen.
   
  Du kan bruge pengene, som du vil - for eksempel til at ændre dit hjem, så det passer til dine nye behov eller tage på rekreation, hvis du trænger til det. Pengene bliver udbetalt, hvis du får én af de sygdomme, som Letsikringen dækker.
   
   
 • Letsikring af barn ved død

  Letsikring af barn ved død

  Med en Letsikring af barn ved død kan du sikre en udbetaling til dit barn, hvis du dør, inden barnet fylder 21 år.
    
  En Letsikring af barn ved død er det, andre pensionsselskaber kalder en børnerente. Den sikrer, at dit barn får udbetalt penge, indtil han eller hun fylder 21 år, hvis du dør inden udgangen af det år, hvor du fylder 60 år.
   
  Du kan oprette Letsikringen både til dine egne børn, til din samlevers børn og til adoptivbørn. Har du flere børn, kan du oprette en Letsikring til hvert barn.
   
   
 • Letsikring ved død

  Letsikring ved død

  Med en Letsikring ved død kan du sikre dine efterladte, hvis du dør, inden du fylder 67 år.
   
  En Letsikring ved død sikrer, at dine efterladte får udbetalt penge enten én gang eller hver måned i 10 år, hvis du dør, inden du fylder 67 år.
   
  Du vælger selv, hvem der skal have pengene udbetalt. Du kan for eksempel også vælge at oprette Letsikringen sådan, at udbetalingen bliver brugt til at dække et lån i dit pengeinstitut.
   

  Pris

  Engangsudbetaling: fra 764 kr. pr. år.
  Rateudbetaling: fra 764 kr. pr. år.
   

Kontakt mig...

Jeg vil gerne kontaktes med henblik på at høre mere om LetSikringer fra LetPension

Send

Felter er obligatoriske og skal udfyldes.