Vi lytter til dine drømme...

I Sparekassen Vendsyssel lægger vi vægt på personlige relationer. Vi er på fornavn med vores kunder og altid i øjenhøjde, men det særlige ved os som lokal sparekasse er, at vi er lige i nærheden, når du har brug for det. Derfor står vores rådgivere også klar til at lytte til dine behov og drømme - uanset om du om du skal låne til en bil, bolig eller om du blot ønsker en kredit til de uforudsete udgifter i hverdagen.
 
Herunder kan du læse mere om vores lån og kreditter:

Kredit

Kredit

ØB Kredit

Med en ØB Kredit får du en kredit med en attraktiv rente, som kan give dig ekstra fleksibilitet i hverdagen. Kontakt din rådgiver hvis du vil ansøge om en ØB Kredit eller hvis du vil høre mere om dine muligheder.

Afdelinger og medarbejdere
 

MasterCard

Med et MasterCard fra Østjydsk Bank er der mulighed for at få tilknyttet en rentefri kredit i op til 42 dage.

Korttype: kredit:
MasterCard Standard 30.000 kr. 
MasterCard Guld 50.000 kr.
MasterCard Platinum 100.000 / 250.000 kr.
 

Ungdomskredit (18-28 år)

Med en Råderum ungdomskonto er der, udover de øvrige ungdomsfordele, mulighed for at få tilknyttet en ungdomskredit på 10.000,- med en rente på 4,95 % % og gratis oprettelse.*

Læs mere om vores Råderum ungdomskonto

*Kræver NemKonto ved Østjydsk Bank samt jvf. normale kundevilkår.

Billån

Billån

Når det kommer til billån, bliver du godt kørende i Østjydsk Bank!
Når du overvejer at købe en bil, står din personlige rådgiver klar til at hjælpe dig med en nyt billån, så I sammen kan finde den helt rigtige løsning. Vi hjælper dig også gerne med et attraktivt tilbud på bilforsikringen.
 
 
 

Boliglån

Boliglån

Boligen er omdrejningspunktet i mange menneskers liv. At vælge bolig er derfor en meget stor og vigtig beslutning – måske én af de største i livet. Tag derfor Østjydsk Banks boligeksperter med på råd, hvad enten du står overfor boligkøb eller salg, nybyggeri, ombygning, tilbygning osv.

Hos os er individuel boligrådgivning et nøgleord. Ud fra din situation, dine behov og dine drømme hjælper vi dig på vej til at træffe fornuftige boligbeslutninger.

Kontakt én af bankens dygtige boligrådgivere, der hellere end gerne vil hjælpe dig igennem boligjunglen.
 
 

Forbrugslån

Forbrugslån

I Østjydsk Bank er vi i øjenhøjde med vores kunder. Derfor står vi klar til at tage en snak om dine ønsker og behov. Vi forstår at dine behov pludselig kan ændre sig - hvilket kan medføre en uforudset ekstraudgift.  
 
Overvejer du at tage et forbrugslån for at realisere dine drømme?
Det er lettest at bevare overblikket over økonomien, hvis du samler dine forbrugslån ét sted.

Ofte kan der være store omkostninger forbundet med SMS- og kviklån. Derfor er det vigtigt at kontakte din personlige rådgiver for at undersøge muligheden for en bedre løsning.