Få gode kort på hånden

Med et betalingskort fra Sparekassen Vendsyssel har du altid gode kort på hånden. Hvor mange og hvilke betalingskort du skal have, afhænger af dit likviditets behov. Hvis du f.eks. har et stort likviditetsbehov eller ofte rejser til udlandet kan det være en fordel at vælge et MasterCard Guld eller MasterCard Platinum
 
Hvis du er i tvivl om, hvilket kort du bør vælge, er du naturligvis velkommen til at kontakte din rådgiver.
 
Få ekstra fordele med MasterCard - Læs mere om de mange fordele med et MasterCard 

Visa/Dankort

Visa/Dankort

Med et Dankort og det internationale Visa/Dankort kan du betale gebyrfrit i danske forretninger. Et Visa/Dankort kan desuden bruges idet meste af verden.
 
Læs mere

MasterCard Standard

MasterCard Standard

Et MasterCard Standard er et internationalt betalingskort, som kan benyttes i det meste af verden. Med forlænget produktforsikring og mulighed for kredit er MasterCard Standard et godt alternativ til Visa/Dankort.
 
Læs mere

MasterCard Guld

MasterCard Guld

Med flere gode rejseforsikringer der dækker hele husstanden på rejsen, en forlænget produktforsikring samt mulighed for en 42-dages rentefri kredit, er MasterCard Guld det perfekte kort for de fleste.
 

MasterCard Platin

MasterCard Platin

Med et MasterCard Platin får du et internationalt betalingskort i særklasse! Kortet er perfekt for personer der rejser ofte - med bl.a. rejseforsikringer med ekstra god dækning og mulighed for kredit på op til kr. 250.000!
 
Læs mere

MasterCard Silver

MasterCard Silver (18-28 år)

Med ungdoms-kortet MasterCard Silver får du ikke blot et betalingskort - Med MasterCard Silver får du også en GRATIS event afbestillingsforsikring og en forlænget produktforsikring.
 

MasterCard Young

MasterCard Young (13-17 år)

Et MasterCard Young er det første betalingskort for bankens ungdomskunder. Med kortet kan man nemt og trygt hæve penge samt betale i butikker - uden frygt for at kontoen overtrækkes.
 

Design dit eget kort

I Sparekassen Vendsyssel kan du designe dit eget betalingskort. Det giver dig mulighed for at få dit helt eget personlige kort.
 
Du kan bestille følgende korttyper i dit eget design:
 • Dankort
 • Visa/Dankort
 • MasterCard Standard Debit
 • MasterCard Silver
 • MasterCard Young
 
Pris: 75 kr. pr. bestilling + alm. kortgebyr.
 
Krav til dit eget personlige kort:
 • Billedformatet skal være jpeg, gif, tif, bmp eller png. 
 • Billedets størrelse må ikke fylde mere end 3 MB. 
 • Motivet må ikke skjule Sparekassen Vendsyssels logo. (Du kan selv vælge om logoet skal være hvidt eller sort.)
 • Billedet må ikke indeholde materiale, der kan betragtes som reklame, eller som andre har ophavsret til - f.eks. billeder, du har fundet på nettet. 
 • Billedet må ikke indeholde logoer, varemærker, tekster eller lignende.
 • Motivet må ikke være pornografisk, racistisk eller på andre måder anstødeligt.