MasterCard - med og uden kredit

Østjydsk Banks MasterCard er meget mere end et betalingsmiddel. Kortet er et oplagt valg for dig, som fra tid til anden rejser udenlands, da det giver tryghed før, under og efter rejsen. Vores MasterCards har indbygget op til 11 gode rejseforsikringer, Kortene har alle en meget billig pris, og desuden er MasterCard et perfekt supplement til Visa/Dankort som betalingsmiddel.
Korttype: Kredit:
MasterCard Standard 30.000 kr.
MasterCard Guld 50.000 kr.
MasterCard Platin 100.000 / 250.000 kr.

MasterCard med indbyggede forsikringer

Et MasterCard er mere end blot et betalingskort - vores mastercards har inkluderet en række attraktive forsikringer.

  Rejseforsikringer

Den 1. januar 2008 ophørte det gule sygesikringskort med at dække i en række lande uden for EU, og hjemtransport dækkes nu slet ikke – heller ikke inden for EU. Det har gjort Østjydsk Banks MasterCard Guld eller Platin til uundværlige kort på ferierejsen.

Vores MasterCard Guld og Platin har indbygget en række rejseforsikringer med alt lige fra hjemtransport til afbestillingsforsikring for hele husstanden. Kontakt Østjydsk Bank og lad os hjælpe dig til at få en tryg ferie eller forretningsrejse. 
 
Forhåndsgodkendelse, ved sygdom/tilskadekomst inden afrejse
Har man en eksisterende sygdom/tilskadekomst, kan man før afrejsen, få en forhåndsvurdering. Vurderingen siger hvorvidt der på trods af sygdom/tilskadekomst er dækning. 
 
Læs mere om forhåndsgodkendelse
 
 

  Forlænget produktforsikring

Denne forsikring gælder for Guld og Platinum kort og giver kunden en forlænget produktforsikring ved køb af hårde hvidevarer og udvalgt forbrugerelektronik som f.eks. Hi-Fi, TV og kameraer. Læs mere om forlænget produktforsikring.
 
Forsikringsbetingelser MasterCard Privat
MasterCard Standard
MasterCard Guld
MasterCard Platin

Bliv "VIP" med Priority Pass

Med et MasterCard Platinum fra Østjydsk Bank får du også et gratis Priority Pass, som giver dig adgang til lufthavnslounges.

Når du bestiller et MasterCard Platinum i Østjydsk Bank, modtager du et gratis Priority Pass. Har du et Platinum-kort får du desuden et Priority Pass, som giver dig adgang til mere end 1.000 lufthavnslounges i hele verden. Med et Priority Pass skal du kun betale 30 USD pr. person for at få adgang til et afsikret område, hvor du kan slappe af i behagelige omgivelser, læse aviser og nyde en forfriskning. 

Med et Priority Pass får du adgang til loungens faciliteter med:
  • Forfriskning.
  • Aviser.
  • TV.
  • Ro til at arbejde eller slappe af.
Kortet har samme udløbsdato som dit MasterCard Platinum. Der er ingen årlig kortgebyr. Hver gang du benytter dit Priority Pass i en lufthavnslounge koster det 30 USD pr. person.

Rabat ved Danmarks største forlystelser

Med et MasterCard fra Østjydsk Bank kan du få op til 25% rabat ved Danmarks største forlystelser

Sådan gør du:
  1. Åbn fordelssiden med de aktuelle oplevelsestilbud
  2. Opret en bruger
  3. Vælg den ønskede forlystelse/tilbud
  4. Gennemgør bestillingen

Bestil kort

Her kan du ansøge om et MasterCard Platinum i Østjydsk Bank. Bestilling er betinget af godkendt kreditvurdering samt jvf. alm. kundevilkår.

Send

Felter er obligatoriske og skal udfyldes.