Betingelser for brug af oeb.dk

Følgende betingelser og vilkår gælder, når du bruger oeb.dk. Brug af hjemmesiden betragtes som accept af disse betingelser og vilkår
 
Indholdet på hjemmesiden er beskyttet af reglerne om ophavsret. Du skal derfor bede banken om skriftligt samtykke, hvis du f.eks. ønsker at distribuere dele af indholdet. Du er dog velkommen til anvende materialet til eget brug.
 
Indholdet på hjemmesiden er udelukkende til orientering. Vi bestræber os på at formidle korrekte oplysninger fra pålidelige kilder, men vi påtager os intet ansvar for fejl, mangler eller trykfejl. Dette gælder også hjemmesider drevet af tredjemand, som vi linker til via oeb.dk.
 
Hjemmesidens indhold skal ikke betragtes som personlig rådgivning. Hvis du foretager dispositioner på baggrund af hjemmesiden, er Sparekassen Vendsyssel ikke ansvarlig for det. Sparekassen Vendsyssel påtager sig heller ikke ansvar for tab som følge af beregninger foretaget på oeb.dk.
 
Du bør henvende dig i Sparekassen Vendsyssel, hvis du har behov for personlig rådgivning. Vi anbefaler, at væsentlige dispositioner altid foretages på baggrund af en individuel og personlig rådgivning i banken.
 
Sparekassen Vendsyssel kan ikke garantere for fortroligheden, hvis du sender ikke-krypterede e-mails til os. Du bør derfor ikke sende os fortrolige oplysninger via e-mail. Sparekassen Vendsyssel er heller ikke forpligtet til at udføre ordrer eller modtage instruktioner via e-mail, og er dermed ikke ansvarlig for eventuelle tab, der opstår, fordi disse ikke udføres.
 
Vi forbeholder os ret til at kunne ændre vilkårene for brug af oeb.dk uden varsel.
 
Se særskilte betingelser vedrørende opbevaring af persondata og brug af cookies på oeb.dk.